Filtrați setările
Gen
Brand Gama Categorie
Pret
-

Parfum de pepene verde

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de pepene verde

Pepene proaspăt tăiat felii, răcit, servit în mijlocul unei după-amiezi fierbinți de vară... puține lucruri surprind mai bine atmosfera zilelor călduroase de vacanță. Pepenii verzi sunt un deliciu preferat al verii și, datorită capacității lor uimitoare de a ne aminti de toate bucuriile sezonului, mirosul lor apare din ce în ce mai des și în parfumuri. Sunteți familiarizați cu parfumul de pepene verde?

Parfum de pepene verde? Căutați ingredientul Calone!

Dar dacă purtati un parfum și simțiți mirosul ușor fructat de pepene, probabil că nu veți găsi niciun pepene în piramida parfumurilor. Mirosul de pepene din parfumuri este mediat de compusul Calone, unul dintre cele mai cunoscute ingrediente sintetice care și-a început epoca cea mai faimoasă în anii 1990. Așadar, dacă doriți să simțiți miros de pepene în parfumul dumneavoastră, căutați parfumuri cu Calone.

Și pepenii sunt destul de înșelători și în alte moduri. Pentru unii este un fruct, pentru alții este o legumă. Din punct de vedere botanic, pepenele roșu este înrudit cu dovleceii și castraveții, iar dacă însumezi diferitele tipuri de pepeni, vei ajunge la un număr impresionant de 1.200. Vechii egipteni cultivau pepeni încă din jurul anului 2000 î.Hr., iar în prezent fermierii japonezi încearcă să cultive tot felul de forme neobișnuite, de la inimioare la cuburi, care, probabil, sunt menite să încapă mai bine în frigider.

Cum miroase parfumul de pepene verde?

Parfumul de pepene verde miroase a vară. Soarele îți gâdilă pielea corpului, apa țâșnește în fundal și tu lenevești într-un hamac în grădină. Și cineva îți aduce un pepene roșu răcoritor din frigider. Chiar și parfumul de pepene verde este proaspăt. Mirosul său poate fi de la dulce fructat la acvatic, foarte distractiv și perfect tineresc. Care va fi parfumul de pepene verde ales de tine?

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest