Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Cruelty free
Natural

Pentru iritații de scutec

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Pentru iritații de scutec

Imprevizibila iritație de scutec din copilărie îi poate deranja cu adevărat pe părinți. Ce înseamnă de fapt și cum să o prevenim? Erupția de scutec se numește roșeață și iritație a pielii, care poate apărea pe fund, dar și în alte părți ale corpului unui sugar sau copil mic. De obicei, iritația de scutec apare atunci când pielea bebelușului este umedă pentru o perioadă lungă de timp sau în contact strâns cu un scutec sau cu îmbrăcămintea. Nu uitați - iritația de scutec este o parte normală a maternității și nu trebuie să vă fie rușine de ea. Ele pot apărea chiar dacă ai cea mai bună grijă de micutul tău rază de soare!.

Cum se tratează iritația de scutec

Nu dispera, există o mulțime de modalități de a preveni iritația de scutec. În primul rând, ai grijă la scutece. Schimbați-le des pentru a le menține curate și uscate. Când schimbați scutecele, folosiți produse naturale și hipoalergenice împotriva iritației de scutec. De asemenea, asigurați-vă că scutecele bebelușului dvs. nu sunt prea mici sau prea mari. Dacă puteți, acordați-i bebelușului dvs. momente fără scutec în timpul zilei pentru a ajuta la uscarea pielii. De asemenea, este important să lăsați pielea bebelușului să respire liber și să nu poarte haine prea strâmte. Răsfățați zonele expuse ale corpului chiar și în timpul îmbăierii și încercați să evitați ca bebelușul să se scarpine. Și dacă e deja acolo? Nu intrați în panică. Pur și simplu aplicați un unguent special pentru iritații de scutec pentru a ajuta la vindecarea pielii și pentru a o proteja de iritații ulterioare.

Îngrijirea pielii este o prioritate

Cheia pentru o piele sănătoasă a bebelușului este îngrijirea cosmetică zilnică. Utilizați produse blânde și sigure, concepute special pentru micii dvs. îngerași. De exemplu, încercați o cremă pentru scutece hipoalergenică, 96% naturală, pentru prevenirea iritației de scutec. Ingredientul său principal este apa termală Uriage, care calmează, creează o barieră protectoare, dar și împrospătează și vindecă pielea deteriorată. Un alt ajutor poate fi un produs de curățare delicată pentru zona scutecului sau o cremă vegană de îngrijire cu oxid de zinc, 99% naturală. Sigur vei găsi ceva de ales în gama actuală de produse pentru iritații de scutec.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest