Periuțe de dinți sonice

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Periuțe de dinți sonice

Periuța de dinți sonică este un instrument electric modern de îngrijire orală care utilizează vibrații sonice de înaltă frecvență pentru a curăța eficient dinții și gingiile. Uitați de mișcările sacadate și de cercurile mici ale unei periuțe de dinți manuale - periuța de dinți sonică face tot ceea ce aveți nevoie. Pur și simplu țineți-o pe dinți și ea isi face treaba. Aceasta va desprinde fără încetare placa bacteriană și va îndepărta resturile de alimente, totul pentru confortul dvs. oral suprem.

Mod de utilizare a periuței de dinți sonice

Periuțele de dinți sonice sunt de obicei alimentate cu baterii sau au o baterie reîncărcabilă. Înainte de a o folosi pentru prima dată, trebuie să vă asigurați că este suficient de încărcată sau că are baterii noi. Apoi, aplicați pasta de dinți, de preferat cu fluor pentru a proteja mai bine împotriva cariilor dentare. Apoi țineți periuța de dinți la un unghi de 45 de grade față de suprafața dinților și mișcați-o încet pe dinți. Periuța de dinți sonică funcționează vibrând singură pentru a îndepărta temeinic resturile. Cu toate acestea, este necesar să periați fiecare dinte suficient de mult timp. Nu puneți prea multă presiune pe periuță - aceasta ar trebui să facă treaba în locul dumneavoastră. Pentru a menține timpul necesar de periaj, periuțele sonice includ cronometre. Clătiți-vă gura cu apă după ce ați terminat periajul.

Un instrument util pentru o igienă orală eficientă

Periuța de dinți sonică este ușor de încorporat în rutina zilnică. Utilizarea corectă a acestui instrument este un pas important în menținerea dinților și gingiilor curate și sănătoase. Nu uitați să schimbați capătul periuței în mod regulat, conform recomandărilor producătorului, pentru a asigura o eficiență maximă. Deși o periuță de dinți sonică poate fi eficientă, vizitele regulate la medicul dentist sunt în continuare necesare.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest