Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Volum
-

Plasturi

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Plasturi

Plasturii sunt ajutoare versatile în îngrijirea rănilor minore și a juliturilor care au făcut întotdeauna parte din aventurile copilăriei. Pe măsură ce copilul dumneavoastră explorează lumea și descoperă locuri noi, uneori micile accidente sunt inevitabile. Aici intervin plasturii din gama noastră, special concepuți cu gândul la micul tău aventurier.

Faceți tratamentul nepoftit, dar necesar, mai plăcut.

Cu desene drăguțe din povesti sau cu animale, transformă îngrijirea de rutină într-o experiență amuzantă! Dar nu este vorba doar de aspect - plasturii moderni oferă, de asemenea, confort, material hipoalergenic și respirabilitate, asigurându-se că îngrijirea pielii celui mic este cât se poate de delicată. În plus, acestea blochează 99% din murdărie și bacterii, astfel încât vei crește rata de vindecare și protecția pielii copilului. Unele tipuri de plasturi nu conțin latex, o cauză frecventă a reacțiilor alergice, alții sunt impermeabili, iar designul lor este potrivit pentru adulți. Plasturi pentru toate generațiile care pot rezista la condiții dure se găsesc, de exemplu, la Hansaplast.

Aplicarea plasturilor inovatori este rapidă și ușoară

Pur și simplu curățați rana de murdărie și bacterii, apoi acoperiți-o cu plasturele. Ulterior, plasturele trebuie schimbat în mod regulat pentru a menține rana curată și protejată în permanență. Cu plasturii noștri, veți fi liniștiți atunci când copilul dvs. își va relua activitățile, știind că are parte de o îngrijire optimă pentru rănile minore. Și protejați-vă și pe dumneavoastră, fie că sunteți în drumeție, în grădină sau lucrați prin casă, cu o rezervă de plasturi potriviți.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest