Tommy Hilfiger Tommy Apă de toaletă pentru bărbați

Descrierea produsului

Apa de toaleta Tommy Hilfiger Tommy este un parfum aromat de citrice pentru bărbați, care a fost lansat în 1995. Oferă o prospețime inegalabilă, pură și naturală, care va stimula și revigora fiecare celulă din corpul tău. Parfumul barbatesc Tommy reprezinta stilul tipic american - casual chic inspirat de coolul californian legat de o atmosfera amicala intre prieteni. Proaspăt și simplu, parfumul Tommy Hilfiger Tommy este sinonim cu libertatea și independența și reflectă valorile tipice ale mărcii.

Parfumul Tommy Hilfiger Tommy se deschide cu note de grapefruit, bergamotă, mentă și lavandă. Inima se dezvoltă datorită unirii armonioase dintre esențele de merișoare, trandafir și mar Granny. Parfumul se încheie cu un fundal plin de cactus, ambra și floare de bumbac.

La locul de muncă, cu familia, în public sau în privat, apa de toaleta Tommy Hilfiger Tommy va face aceste momente mai relaxate și mai conviviale. Recipientul la modă, de sticlă în ton argintiu este ascuns într-o cutie ce are culorile drapelului american și oferă un stil unic care nu se demodeaza niciodată. Descoperă parfumul Tommy Hilfiger care aduce un sentiment de prospețime și vitalitate.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: