Filtrați setările
Tip de piele
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free
Problema pielii

Tratamente pentru ten

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Tratamente pentru ten

Dacă aveți piele grasă sau mixtă, cu toată bunăvoința, nu o veți putea trata cu un singur produs cosmetic. Există întotdeauna porțiuni care au nevoie de îngrijire dedicată. Mărcile cosmetice de renume mondial contează pe acest lucru și au în oferta lor geluri, seruri sau măști cu ingrediente concentrate, cu ajutorul cărora uscați imediat și dezinfectați fiecare coș. Este nevoie doar de un pic de răbdare pentru a găsi produsul potrivit pentru tine...

Cosmetice care vizează acneea

Îngrijirea locală vă va calma instantaneu pielea, va preveni iritarea ulterioară și va accelera vindecarea inflamațiilor. În același timp, va limita producția de sebum și formarea altor imperfecțiuni. Acest produs cosmetic special se aplică de obicei dimineața sau seara după curățarea pielii pe zonele afectate. După utilizare, pielea dvs. va fi proaspătă, catifelată și radiantă.

Ziaja Manuka și alte produse populare de îngrijire

Un produs popular de îngrijire locală este remediul anti-acnee Ziaja Manuka. Datorită concentrației de ingrediente active, accelerează vindecarea pielii cu probleme, ajută la prevenirea altor imperfecțiuni și, de asemenea, ameliorează înroșirea neplăcută a pielii. De asemenea, este foarte popular gelul local vegan pentru pielea tânără problematică Lumene Nordic Girl! Spot Zap! Despre îngrijirea de noapte împotriva acneei și a coșurilor PAYOT Pate Grise L´Originale Emergency Anti-Imperfections Care spune un utilizator: „Super pentru uscarea și vindecarea coșurilor.” Producătorul afirmă că unguentul distruge acneea deja de sub piele. Mărcile de tratament local ALCINA, Clinique, Dermacol și Collistar sunt, de asemenea, evaluate favorabil.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest