Filtrați setările
Gen
  • Bărbaţi
  • Femei
  • Unisex
  • Copii
Brand

Nu s-a găsit niciun rezultat.

Volum
-

Uleiuri parfumate pentru picioare

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Uleiuri parfumate pentru picioare

Uleiul de picioare parfumat ingenios vă vor parfuma pentru o lungă perioadă de timp, mai ales în vara fierbinte, oferindu-le în același timp substanțe nutritive. Purtați-l pe străzile fierbinți cu încredere, chiar și în sandale sintetice!

Cum să folosiți cel mai corect produsul

Uleiul de picioare parfumat poate fi aplicat pe gropițele de la genunchi sau coatele uscate, pe lângă picioare și glezne. Veți obține întotdeauna o piele catifelată saturată cu aromă plăcută, care durează ore întregi. Uleiurile parfumate sunt apreciate în special de femeile cu piele uscată și foarte uscată.

Ce uleiuri parfumate puteți alege

Uleiurile pentru picioare parfumate pentru femei reprezintă în oferta noastră Carolina Herrera Good Girl, un supliment la faimosul parfum. Parfum de cafea delicioasă, migdale, cacao, iasomie și alte flori delicate. Toate formele de parfum Carolina Herrera Good Girl subliniază farmecul feminin și eleganța naturală. Puteți utiliza, de asemenea, uleiuri parfumate ale mărcii populare Frais Monde, pe care le oferim. Cele mai populare sunt Lily Of The Valley și Spa Fruit Apricot și White Musk, despre care doamna Blanka spune: „Miroase ca și Calvin Klein Secret Obsession. Și, la fel ca uleiul parfumat, durează o lungă perioadă de timp, într-adevăr. „

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest