Wella Professionals Eimi Perfect Me Netezire păr pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  45,50 LEI
Livrare:

Descriere

Arătați-vă prietenilor pe rețelele sociale cu o coafură nouă unică! Datorită seriei Wella Professionals Eimi, o puteți crea jucăuș chiar și acasă. Cosmetice nemțești pentru păr Wella Professionals, o gamă populară apreciată de generații de oameni din întreaga lume care doresc un stil perfect și îngrijirea părului. Aceasta oferă produse pentru orice tip de păr, probleme de păr și tot ce e nevoie pentru exprimare creativă.

Wella Professionals Eimi: Magie pentru păr

Doriți să reparați, să modelați, să aranjați sau să conferiți strălucire părului? Utilizați produsele seriei Wella Professionals Eimi, cu care veți fi întotdeauna originale și veți ieși din mulțime. Acestea sunt pentru purtătoarele de păr scurt, lung, drept sau creț. Puteți să le combinați unul cu celălalt, astfel încât veți modelanenumărate variații ale tunsorilor — atât eleganță rebelă, cât și tradițională. Limitele posibilităților cosmeticelor de păr Wella Professionals Eimi sunt stabilite numai de dvs.

Wella Professionals Eimi are ceva pentru toată lumea

Cele mai bine vândute produse din gamă includ Wella Professionals Eimi Thermal Image Heat Protection Spray, un produs care protejează părul în timpul tratamentului termic cu placa, uscător de păr sau ondulator. De asemenea, este cerut Wella Professionals Eimi Perfect Setting, un lapte spray care fixează părul, conferă volum, strălucire radiantă și îl protejează de temperaturile ridicate în timpul uscării. De asemenea, este foarte comandată spuma pentru volum pentru păr creț Wella Professionals Eimi Boost Bounce, pasta de păr mată Wella Professionals Eimi Bold Move Matte Texturising Paste, diverse produse de fixare Eimi, lacuri și alte produse de styling. Wella Professionals Eimi are ceva pentru toată lumea — doar vezi dorințele tale individuale... (Și fă o achiziție, care este o joacă de copil în e-shop.)

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest