Wet n Wild

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Wet n Wild

Faceți cunoștință cu uimitorul brand de frumusețe Wet n Wild, care a făcut record de vânzări în Statele Unite timp de mulți ani. **O multitudine de nuanțe, prețuri excelente și un portofoliu bogat de produse cosmetice pe care le veți iubi imediat.

Wet n Wild și drumul spre lumina reflectoarelor

Pe rafturile magazinelor americane, cosmeticele Wet n Wild au început să apară deja în 1979. Milioane de femei au iubit imediat rujurile colorate și lacul de unghii la doar 99¢, și credeți sau nu, **prețurile acestor produse de machiaj au rămas neschimbate de atunci. Deși la începutul erei sale, marca cosmetică Wet n Wild avea sediul în Brooklyn, New York, mai târziu a fost cumpărată de gigantul de cosmetice Markwins, iar în 2003 s-a mutat în leagănul showbiz-ului Los Angeles.

Marca preferată a vedetelor de la Hollywood

Încercați marca populară Wet n Wild, ale cărei produse sunt deja pe mesele de toaletă ale celebrităților de talie mondială cum ar fi Alexis Bledel, Jessica Biel, Meryl Streep și Claire Danes. Brand decorat cu cele mai renumite premii cosmetice. Și un brand care este mândru că nu-și testează produsele pe animale. Wet n Wild ajută în mod constant milioane de femei să se simtă mai frumoase și încrezătoare. Încearcă acest brand și tu. Dar ai grijă, Produsele Wet n Wild creează dependenţă!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest