Filtrați setările
Gen
  • Bărbaţi
  • Femei
  • Unisex
  • Copii
Categorie
Brand

Nu s-a găsit niciun rezultat.

Volum
-

Aleze absorbante de schimb

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Aleze absorbante de schimb

Cearceafurile absorbante sunt un ajutor practic și igienic pentru părinții care au grijă de copii mici. Cearceafurile absorbante de unică folosință oferă protecție fiabilă a saltelei împotriva murdăriei în timpul schimbării scutecul, după masă sau imediat după naștere.

De ce nu ar trebui să vă lipsească de acasă cearceafurile absorbante de unică folosință

Ce vă pot oferi aceste cearceafuri de unică folosință? Prima și o foarte importantă caracteristică este absorbția ridicată. Datorită umpluturii special concepute, acestea păstrează umezeala în interior și împiedică transferul lichidelor pe saltea. Acesta este un mare avantaj, deoarece evitați petele, mirosurile neplăcute și faceți mult mai ușoară întreținerea saltelei. În plus, materialul din care sunt confecționate cearceafurile absorbante este prietenos cu pielea și îndeplinește, de asemenea, standardele pentru produse igienice. Suprafața lor este plăcută la atingere, astfel încât bebelușul se simte confortabil - întins sau așezat. Acest lucru este cu siguranță binevenit pentru orice părinte care dorește ca micuțul sau micuța să să se simtă în mod natural confortabil și în siguranță.

Ajutoare binevenite în îngrijirea zilnică a copiilor, dar și în alte situații.

Cearceafurile absorbante de unică folosință vă vor încânta prin caracterul lor practic. Sunt ușoare, ușor de transportat și simplu de utilizat, întotdeauna și oriunde la îndemână. Cu ajutorul cearceafurilor igienice, puteți fi siguri că mediul copilului dvs. va fi curat, uscat și confortabil atunci când îl schimbați sau când îl puneți la oliță. Și pot fi utile și în alte situații când trebuie să protejați suprafețele și să mențineți igiena. De exemplu, atunci când îngrijiți persoane cu incontinenta, ca înlocuitor de toaletă de urgență atunci când călătoriți, în scopuri medicale sau de reabilitare, pentru manichiură și pedichiură la domiciliu, precum și pentru pictură și alte activități creative. Minimizează întotdeauna murdăria și ușurează curățenia.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest