Obțineți transport gratuit la comenzile din brandul HUGO BOSS!

Apă parfumată pentru haine

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Apă parfumată pentru haine

Apa parfumată pentru textile, de obicei sub formă de spray, este folosită pentru a parfuma rapid și eficient hainele, lenjeria de pat, perdele, draperii, canapele, covoare, genți de mână, bagaje și încălțăminte. În plus față de efectul răcoritor și odorizant pentru toate tipurile de textile, absoarbe și mirosurile neplăcute. Bucurați-vă de un puf cu aromă plăcută chiar și în interiorul casei dvs. sau după deschiderea valizei, în vacanță! De asemenea, puteți parfuma scaunele mașinii de familie cu apă parfumată.

Cum se utilizează un parfum special pentru textile

Parfumul intens pe textile este de obicei aplicat prinpulverizare de la o distanță de 30 cm. Când este utilizat, ochii trebuie protejaţi şi produsul nu trebuie să fie lăsat la îndemâna copiilor sau animalelor. Clătiți ochii afectați accidental cu apă și adresați-vă medicului dumneavoastră dacă înghițiți accidental apă parfumată.

Mărci care produc apă parfumată pentru textile

Apele parfumate pe bază de apă și uleiuri esențiale sunt produse de marca italiană Nasoterapia, cunoscută și în gama de parfumuri de casă. „Sora” ei, sub formă de parfum, potrivită pentru toate tipurile de materiale, are, de asemenea, include o apă parfumată pentru femei cu flori de mușchi-lemnoasă Prada Infusion D´Iris. Legendarul brand italian Prada care creează modă de lux și accesorii din 1913. Ea a fost, de asemenea, prezentată în filmele Diavolul se îmbracă de la Prada, Blonda de la drept sau serialele Sex and the City și Friends. Prada, o marcă de vedete de la Hollywood, aduce în mod constant noutăți pline de fantezie, care vor fi apreciate chiar și de „parfumierii gourmet”.

Transport:
Plată:
Certificate: