Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand Gama
Pret
-
Volum
-
În funcție de vârstă

Aspiratoare nazale

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Aspiratoare nazale

Aveți acasă un bebeluș sau un copil mic care încă nu-și suflă nasul singur? Ajutați-l să respire mai ușor în caz de răceală, gripă sau alte afecțiuni respiratorii cu ajutorul aspiratorului de nas potrivit. Cu acest instrument la îndemână, puteți preveni complicațiile asociate cu răceala unui copil, cum ar fi infecțiile dureroase ale urechii.

Aspirarea mucusului la un copil mic este acum ușoară și sigură

Există diferite tipuri de aspiratoare de nas în piață. Cele manuale sunt de obicei mai mici și mai ușor de folosit, în timp ce cele electrice au mai multe funcții, tind să fie mai mari și mai scumpe. Utilizarea unui aspirator de nas manual, din silicon (fără BPA) este relativ ușoară. În primul rând, trebuie să curățați bine atât pompa, cât și accesoriul care se introduce în nasul bebelușului. Apoi, aspirarea propriu-zisă depinde de tipul de pompă. Adultul fie apasă pompita, fie îl ajută pe copil să elimine mucusul acumulat prin aspirarea prin gură, prin intermediul celuilalt capăt al ventuzei. Este important să respectați instrucțiunile de igienă și să schimbați de fiecare dată accesoriile pentru a preveni transmiterea infecțiilor.

Sfaturi utile pentru utilizarea unui aspirator de nas modern

Spălați nasul și fața bebelușului dumneavoastră cu apă caldă înainte de proces. După ce ați aspirat mucusul, curățați și dezinfectați imediat aspiratorul. Cu o pompă manuală, aveți grijă să nu ajungă prea mult mucus în gura bebelușului. Este important să sucționați treptat pentru ca bebelușul dumneavoastră să se simtă confortabil. Nu uitați să-i oferiți bebelușului dvs. lichide sau alăptare la sân după aspirare, ceea ce va încuraja eliberarea mucusului rezidual din nas și gură.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest