Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand Gama
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Bavete

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Bavete

Bine ați venit în lumea bavetelor moderne, unde mâncarea pentru copii întâlnește stilul! Acestea au parcurs un drum lung de la bavetele bunicilor noastre cusute din țesături vechi. Dar misiunea lor principală rămâne aceeași: sunt parte integrantă a aventurii alimentare a fiecărui copil și îi scutesc pe adulți de mult timp și energie, altfel necesare pentru a curăța și spăla hainele murdare**.

Un instrument esențial și foarte practic pentru cei mai mici copii

Bavetele prind saliva și tot ceea ce copiii lasă să iasă din gură în timp ce mănâncă, protejând astfel hainele. De asemenea, ele reduc cantitatea de reziduuri care ajung pe podea, pe scaun, pe masă sau în părul copiilor. Unele bavete sunt concepute pentru bebeluși de la naștere, altele de la vârsta de patru luni. Indiferent de tipul pe care îl alegeți, bavetele pentru bebeluși sunt un ajutor de încredere pentru alimentație și protejarea hainelor. Cu ajutorul lor, vă puteți concentra pe deplin asupra grimaselor amuzante pe care le face micuțul dvs. rază de soare atunci când încearcă un nou răsfăț culinar!

Atât bavetele textile, cât și cele din silicon au rostul lor

Să vorbim mai întâi despre cele din bumbac. În zilele noastre, acestea sunt bavete drăguțe și îngrijite care se fixează în jurul gâtului bebelușului. Au capacitatea uimitoare de a absorbi saliva și de a proteja hainele de inevitabilele pete. Ele sunt flexibile, plăcute la atingere și le puteți găsi în modele colorate atractive. Pot fi spălate și călcate cu ușurință** după fiecare utilizare. Asigură-te că incluzi câteva bavete din bumbac în trusa nou-născutului tău.

Acum să trecem la noile bavete din silicon, care oferă și alte caracteristici interesante pe lângă protejarea hainelor. Sunt fabricate din material siliconic sigur fără BPA, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru sănătatea micuțului dumneavoastră. Au o curea reglabilă și, cel mai important, un buzunar ingenios care prinde toate resturile de mâncare care ies continuu din gura bebelușului tău. Și, cel mai bun lucru, sunt ușor de spălat cu apă caldă sau în mașina de spălat vase. Nu ezitați: bebelușul va fi încântat de noua plăcere de a mânca, iar dvs. la rândul dvs. veți fi încântata de păstrarea curățeniei și de minimizarea curățeniei după fiecare masă.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest