Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Biberoane

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Biberoane

Cel mai important accesoriu pentru bebeluși este biberonul. Dacă alăptati la sân, dar trebuie să luati o pauză sau să plecati pentru o vreme de langa bebelus, biberoanele speciale permit hrănirea acestuia fără a întrerupe alăptarea. Aceste modele susțin reflexul de supt și sunt compatibile cu pompele de sân. Dacă sunteti o mămică proaspata și nu știti care biberon se potrivește pentru copil, va invităm să descoperiti biberoanele pentru nou-născuți, pentru produse lactate artificiale și alte tipuri de hrană.

Pentru burtica fericită a bebelușului dvs.

În prezent, cele mai populare biberoane pentru bebeluși sunt cele din plastic fara BPA. Acestea au un cântar lizibil și precis pentru pregătirea ușoară a alimentelor, și un capac larg pentru o umplere și spălare ușoară. Acestea pot fi dotate cu o supapă specială care reduce riscul amestecului de lapte cu aer, prevenind astfel formarea colicilor, eructațiilor excesive și acumularea de gaze. Printre cele mai cautate accesorii pentru nou-născuti, face parte setul cadou cu biberoane și suzete, realizate conform celor mai recente descoperiri științifice. Nu veti găsi un set mai bun pentru copilul dvs!

Cum îngrijiti biberoanele pentru bebeluși?

După ce ați ales biberonul potrivit, este important să îl întrețineți cu atenție. Biberoanele și suzetele sau tetinele trebuie sterilizate în mod regulat pentru a le menține curate și igienice. Se recomandă să sterilizați biberoanele după fiecare utilizare în primele săptămâni de la nașterea bebelușului și, ulterior, o dată pe zi. Sterilizarea se poate face, de exemplu, în apă caldă sau într-un sterilizator. Biberoanele moderne pentru bebeluși pot fi dezinfectate și încălzite în cuptorul cu microunde și spălate în mașina de spălat vase (cu excepția tetinei). Dacă bebelușul nu vrea să bea din biberon, încercați alte tipuri de suzete sau sticlute. Comandati de pe e-shop pentru a intra rapid in posesia lor.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest