Bijan Bijan Women Apă de toaletă pentru femei 75 ml

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: 6606)
 
  115,60 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Îți plac parfumurile exotice, originale? Atunci cu siguranță vă va plăcea marca de parfumuri Bijan, care poartă numele designerului și creatorului de modă de renume mondial Bijan Pakzard. Talentatul artist, cunoscut sub numele de Bijan, s-a născut în Iran în 1940 și a îmbrăcat personalități precum Barack Obama, Bill Clinton și Oscar de la Renta, în timp ce actorii celebri Tom Cruise și Anthony Hopkins se numără, de asemenea, printre clienții săi.

Parfumurile unice Bijan

Bijan Pakzard nu s-a rezumat doar la modă, ci a îmbogățit lumea cu parfumuri unice, unele dintre acestea fiind distinse cu prestigioase premii FiFi. Parfumurile se remarcă nu numai prin compozițiile lor olfactive, bazate pe acorduri aromatice și note orientale, ci și prin designul flacoanelor. Tipic pentru acest designer este flaconul rotund din sticlă cu centrul gol. Atunci când sticla este pe jumătate plină, lichidul creează două camere separate care par să sfideze legea gravitației.

Încercați singuri parfumurile Bijan

Vă întrebați cum miros parfumurile celebrului designer? Parfumați-vă corpul cu Bijan Bijan Men Eau de Toilette. Acest parfum ascuțit, potrivit pentru a fi purtat ziua și seara, a fost premiat ca fiind cel mai bun parfum din 1988. Apa de toaletă Bijan Bijan Women este adaptată femeii încrezătoare în sine. Compoziția sa de parfum oriental vă va cuceri fără îndoială.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest