Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Căni

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Căni

A venit timpul ca bebelușul vostru să învețe să bea singur? Încercați cana pentru bebeluși cu caracteristici cool! Astfel, fiecare copil va putea stăpâni băutul fără a vărsa lichidul.

Achiziționați sigure căni pentru bebeluși, igienice și ușor de utilizat

Cănile pentru bebeluși din gama noastră pot fi utilizate din toate părțile. De asemenea, au protecție antibacteriană, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bacteriile dăunătoare. În plus, nu este vorba de orice protecție, ci se folosesc proprietățile naturale ale zincului, de calitate superioară. Cana este concepută pentru a sorbi usor băutură fără a se vărsa. Astfel copilul va învăța să-și controleze mișcările și il va pregăti să bea dintr-o cană deschisă. Dar cum rămâne cu designul? Ei bine, acesta este superb! Mânerele ergonomice se potrivesc perfect copiilor, iar baza largă, cauciucată, protejează cana de răsturnare. Ca părinți, veți aprecia faptul că această cană este ușor de curățat datorită numărului mic de piese și nu conține BPA. Ce părere aveți? Nimic nu oferă o practică mai bună...

Idei pentru căni moderne și alte tacamuri pentru copii mici

Poți alege căni pentru exersarea consumului independent, căni fără dozare, inclusiv modele cu paie, biberoane sport pentru bebeluși și seturi de căni și boluri. Toate produsele provin de la companii renumite care asigură utilizarea celor mai recente cunoștințe științifice pentru siguranța sănătatii copilului vostru. De exemplu, lungimea tetinei de scurgere a paharului este sugerată de neurologi și de terapeuți pentru dezvoltarea vorbirii, iar siliconul moale de înaltă calitate este folosit ca material prim.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest