Carner Barcelona Woody Collection El Born Apă de parfum

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Experimentați atmosfera unică a Barcelonei cu Carner Barcelona, fondată în 2009 de Sara Carner. Inspirat de frumusețea Mediteranei, de arhitectura Barcelonei și de modul de viață al localnicilor, brandul îmbogățește lumea cu parfumuri. Descrise ca fiind originale și distinctive, parfumurile Carner Barcelona se bazează pe munca excepțională a unor adevărați maeștri ai meseriei lor.

Parfumuri unice Carner Barcelona

Parfumurile spaniole de lux de nișă vă vor cuceri nu numai prin compozițiile extraordinare de parfumuri, ci și prin flacoanele lor. Flacoanele elegante din sticlă simbolizează spiritul Barcelonei, iar combinația de alb și negru se referă la stilul de viață de-a lungul Mării Mediterane, care tinde spre simplitate. Capacele sticlelor merită, de asemenea, atenție. Acestea sunt realizate din lemn provenit din păduri europene și sunt făcute manual și gravate în Barcelona.

Marca Carner Barcelona vă va parfuma ziua

Doriți să experimentați singuri unicitatea parfumurilor acestui brand? Încearcă, de exemplu, apa de parfum unisex Carner Barcelona Woody Collection Palo Santo. Parfumul din 2009 se trezește cu o combinație de pelin și rom. Inima este umplută cu boabe de tonka, lemn cald de guaiac și lapte, iar finalul aparține unui trio de vetiver, lemn de santal și o notă dulce de vanilie.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest