Chanel Allure Apă de toaletă pentru femei

Descrierea produsului

Apa de toaleta Chanel Allure întruchipează luxul și eleganța iconicului brand frantuzesc Chanel. Allure se adresează femeilor moderne, cu gusturi rafinate și evidențiază frumusețea naturală și senzualitatea femeilor. Ideal pentru folosirea zilnică, dar și pentru seara, Chanel Allure oferă un parfum intens și de lungă durată. Pentru a crea parfumul Allure, marca Chanel a apelat la arta parfumierului Jacques Polge. Chanel Allure a fost lansat în 1996.

Un parfum proaspăt, floral și senzual

Parfumul Chanel Allure este un parfum clasic precum Chanel No. 5, 19 sau Cristalle. Parfumul combină notele sclipitoare și proaspete de mandarină, bergamotă, lămâie și piersică, note florale și dulci de trandafir, crin de apă, magnolie, caprifoi și bujor cu note senzuale de vanilie, lemn de santal și vetiver. Chanel Allure se remarcă prin unicitatea sa și oferă un silage complex pe pielea diferitelor femei.

Parfumurile Chanel

Parfumurile brandului Chanel sunt printre cele mai vândute parfumuri din lume. Celebrul parfum Chanel N ° 5, introdus de Coco Chanel în 1921, nu este singurul parfum minunat al acestui brand. Una dintre celebrele fraze ale lui Coco Chanel spune: „Moda se demodeaza, stilul niciodată”. Indefinit și total irezistibil, apa de toaleta Chanel Allure se exprimă diferit prin fiecare femeie. Chanel oferă femeilor frumusețe pură, eleganță confortabilă și parfumuri noi la fiecare 10 ani. Astăzi, Chanel oferă produse cosmetice și parfumuri de înaltă calitate pentru femei și bărbați moderni.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: