Chanel Hydra Beauty Camellia Overnight Mask Mască de față pentru femei

În stoc   |  (ID: )
363,80 LEI
Livrare:

Descriere

Gama de cosmetice pentru femei hidratantă Chanel Hydra Beauty oferă protecție antioxidantă maximă împotriva influențelor externe, hidratează optim în straturile profunde ale pielii și dezvăluie o piele mai fină, mai plină și radiantă.

Cosmeticele Hydra Beauty prezintă primul ritual de îngrijire a pielii cu micro-picături de camelie. Rezistența naturală a cameliei este stocată în micro-picături care se amestecă perfect cu pielea pentru hidratare profundă. Această tehnologie patentată unică a fost creată la Harvard și folosește puterea ingredientelor active naturale:

  • pentru hidratare continuă*. Produsele Hydra Beauty refac perfect pielea și mențin nivelul optim de umiditate în interiorul celulelor.
  • pentru un efect de refacere și reumplere. Protejat în cea mai pură formă în inima micro-picăturilor, extractul restabilește volumul și elasticitatea straturilor superioare ale pielii.
  • pentru pielea protejată și fermă*. Cosmeticele Hydra Beauty conțin antioxidanți naturali puternici care protejează pielea de radicalii liberi și întăresc sistemul său de protecție celulară mai eficient ca niciodată.

Un ritual de revigorare

Pentru a multiplica beneficiile cremei * Hydra Beauty, urmați ritualul de hidratare inventat de marca Chanel: **

  1. Demachiați zona ochilor folosind gel de ochi HYDRA BEAUTY,
  2. creșteți hidratarea pielii cu serul HYDRA BEAUTY,
  3. hidratați și protejați pielea folosind crema HYDRA BEAUTY.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest