Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Volum
-

Cutie pentru suzetă

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Cutie pentru suzetă

Suzetele sunt esențiale pentru mulți bebeluși pentru a-i liniști și adormi mai repede, dar pierderea sau murdărirea lor poate fi o mare problemă pentru părinți. De aceea, o cutie port-suzetă este o soluție excelentă. Îți permite să ai mereu prețioasa suzetă la îndemână, gata pentru sarcinile sale magice!.

Ajutor la îndemână și accesoriu de modă pentru bebeluș.

Cutiile port-suzetă moderne au cleme la îndemână care vă permit să le atașați la cărucior, la scaunul de mașînă sau la centura pantalonilor. Mai presus de toate, ele păstrează suzeta igienică, ceea ce este foarte important pentru bebeluși. Cutiile port-suzetă din gama noastră sunt fabricate din materiale sigure și nu conțin BPA, astfel încât părinții nu trebuie să își facă griji pentru sănătatea bebelușului lor. De asemenea, sunt ușor de curățat, iar acest lucru este de două ori binevenit pentru părinții cu copii mici. În plus, sunt potrivite pentru bebeluși de la naștere. O cutie port-suzetă frumoasă poate deveni, prin urmare, un cadou pentru un bebeluș pe care îl veți vizita pentru prima dată.

Întreținerea corespunzătoare a cutiilor port-suzetă este delicată

O cutie port-suzetă la îndemână este un simbol cert al iubirii și protecției pe care vrei să le oferi mereu bebelușului tău. Asigură-te că ai una pentru liniștea ta atunci când folosești suzeta în fiecare zi. Nu uita, totuși, că o cutie port-suzetă nu este potrivită pentru a fi introdusă în mașina de spălat vase sau în sterilizator, nici pentru a fi fiartă. Pur și simplu, au nevoie de o ștergere delicată, astfel încât să poată servi mult timp și în mod fiabil scopului lor.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest