Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Depilare și aparate de ras

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Depilare și aparate de ras

Îndepărtarea părului din zona feței, picioarelor, axilelor și fac inghinală astăzi parte din igiena zilnică atât a bărbaților, cât și a femeilor. Rezolvați cu ras umed frecvent și depilare pentru o piele proaspătă, suplă și protejată! Faceți stocuri de aparate de ras, capete de rezervă, aparate de ras de unică folosință și creme depilatoare. Pentru a înmuia pielea înainte de bărbierit, alegeți spume sau geluri de bărbierit și pentru calmarea finală folosiți aftershave, care hidratează, miroase plăcut și are un efect dezinfectant. O altă caracteristică o constituie balsamurile aftershave — varianta pentru bărbați, și cremele pentru femei.

Totul, de la spume de ras la lame de ras de rezervă

În categoria Ras și Depilare oferim spume de marcă, balsamuri, creme și geluri pentru bărbierit, aftershave și alte produse cosmetice care regenerează pielea; în plus, aparate de ras și lame de schimb. Cosmeticele pentru ras și depilare pot fi clasificate în cele pentru bărbați, femei și unisex, precum și în funcție de tipul de produs, marcă și gama de prețuri. Setați totul pe acest site în coloana din stânga și apoi alegeți confortabil.

Aveți la dispoziție mărcile de aftershave Adidas sau Ferrari Scuderia

Cele mai solicitate produse de ras și depilare sunt cele produse de marca Adidas (aftershave, balsamuri...) și Gilette (aparate de ras, lame de rezervă, gel de ras pentru pielea sensibila...). Aftershave-uri excelente apreciate aduc pe piață și brandurile Ferrari Scuderia, JOOOP! , Christian Dior, Chanel și Davidoff. În gamă veți găsi, de asemenea, casete cadou, de exemplu, de la Nivea. Ideal este să cumpărați aftershave, apă de toaletă sau apă parfumată din aceeași serie, astfel încât parfumurile lor să se combine armonios și efectele să se susțină reciproc. Exemple pot fi linia populară de produse cosmetice pentru bărbați HUGO BOSS Hugo Man sau Paco Rabanne Invictus.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest