Estée Lauder Sensuous Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
196,30 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumul pentru femei Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum este mai mult decât o simplă compoziție olfactivă. Este mai presus de toate un amestec de senzualitate și seducție care dezvăluie identitatea senzuală a fiecărei femei printr-o semnătură olfactivă unică. Sensuous folosește cele mai fine ingrediente din parfumerie pentru a compune acorduri rafinate și atemporale care se îmbină cu fiecare piele. Parfumul Estée Lauder Sensuous evocă numeroasele fațete complexe și captivante ale feminității. Este un amestec de mirosuri contrastante și neașteptate, care creează un parfum oriental cu nuanțe lemnoase care, împreună, formează un ansamblu foarte frumos.

Călduros, lemnos și cu note de ambra, parfumul Estée Lauder Sensuous începe cu notele florale delicate de iasomie, crin și magnolie. Apoi, inima se deschide pentru a ne oferi note lemnoase și de ambra care sunt subliniate de ylang-ylang. În sfârșit, fundalul este senzual și învăluitor grație prezenței mandarinei, mierii, lemnului de santal și ardeiului. Parfumul Sensuous depășește categoria aromelor feminine tradiționale și nu vei obosi să il porți. Sticla sa roz este decorată cu fluturi și subliniază caracterul senzual și carnal al parfumului.

Lasă-te ispitit de intoxicantul Estée Lauder Sensuous care va fi cu siguranță unul dintre accesoriile tale preferate. Se contopește cu persoana ta pentru a deveni o a doua piele și este destinată femeilor tinere moderne și senzuale. Alegere excelentă pentru perioada de toamnă sau de iarnă, Sensuous este adaptat pentru ocazii speciale.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest