Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Volum
-

Inserții pentru sutien

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Inserții pentru sutien

În timpul alăptării, între mamă și copil se formează o legătură puternică care durează o viață întreagă. Mama simte o iubire imensa pentru micul bebelus în timp ce acesta încearcă să-si găsească drumul spre prima sa masă. Cu toate acestea, procesul de alăptare trebuie să fie unul plăcut pentru mamă și din punct de vedere al igienei. Acesta este motivul pentru care au fost dezvoltate tampoane absorbante. Acestea vă vor ajuta să vă simțiți curată și proaspătă pe tot parcursul zilei, în special in timpul activității fizice sau pe timp de vară.

Un ajutor practic și important pentru mamele care alăptează

este absorbante discrete împiedică scurgerea laptelui prin sutien. Ele sunt esențiale, mai ales în primele săptămâni și luni de alăptare inainte ca producția și utilizarea laptelui matern să se stabilească. Absorbantele pentru sutien sunt moi și delicate, contin gel și benzi adezive pentru a se menține pe loc. Fiecare pereche este împachetată individual și se adaptează perfect la formele sânilor. Dacă aveți pielea sensibilă, absorbantele din materiale hipoalergenice, clasificate ca dispozitive medicale, vor fi alegerea perfecta pentru voi. Nu uitați că acestea trebuie schimbate după fiecare alăptare. Nerespectarea acestui lucru poate duce la crearea unui miros neplăcut sau chiar la infecții. Prin urmare, este important ca întotdeauna să aveți la îndemână suficiente absorbante de rezervă.

Care sunt cele mai bune tampoane pentru san, cele de unică folosință sau cele lavabile?

Exista pe piata doua variante de absorbante. Alegeți varianta preferata in functie de nevoile individuale. Absorbantele de unică folosință sunt mai igienice, ușor de utilizat, potrivite pentru călătorii și nevoi temporare, în timp ce absorbantele lavabile sunt economice și durabile pe termen lung. Inainte sa va decideti, luați în considerare aspecte precum, dacă aveți timp să le spălați și să le uscați după fiecare utilizare, precum și să verificați cu atenție dacă sunt complet uscate înainte de a le introduce în sutien. Indiferent de ce varianta alegeți, bucurați-vă de fiecare sesiune de alăptare, care este o experiență minunată atât pentru mamă, cât și pentru copil!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest