L'Occitane

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand L'Occitane

Marca franceză L’OCCITANE en Provence sau prescurtată L’OCCITANE este o marcă de produse cosmetice pentru față și corp, autentice, naturale și care respectă omul și mediul său.

Debutul mărcii poate fi găsit în Provence, unde Olivier Baussan, la 23 de ani, a început să vândă ulei esențial de rozmarin pe piețele locale. Ulterior, a reînviat producția de săpunuri din Marsilia, a cultivat lavanda și când a descoperit proprietățile incredibil de hrănitoare ale untului de shea, a înființat prima fabrică și și-a deschis primul magazin în 1981.

O gamă largă de produse cosmetice L’Occitane include îngrijirea feței și a corpului, precum și un concept de îngrijire a părului și parfumuri. Parfumurile și produsele cosmetice de înaltă calitate L'Occitane respectă principiile aromaterapiei și phytothérapiei. Texturile și aromele sunt inspirate din stilul de viață al Mediteranei. Toate ingredientele sunt atent selectate pentru eficacitatea și capacitatea lor de a oferi pielii tale tot ceea ce are nevoie.

De-a lungul anilor, L’OCCITANE a câștigat numeroase premii. De exemplu, Divina Immortelle Cream este distinsă cu premiul „Cea mai bună cremă minune” în urma unor teste organizate de Anti-Aging Beauty Bible.

Produsele L’Occitane vă vor încânta simțurile și vă vor aduce un moment de relaxare și satisfacție.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest