Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Volum
-

Lant cu clip pentru suzete

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Lant cu clip pentru suzete

Când un bebeluș devine un fashion icon, nu mai e nimic de spus - e pur și simplu adorabil! Și ce se potrivește mereu cu orice ținută la modă? Accesoriile de fashion! Chiar și pentru suzete există o gamă largă de accesorii drăguțe și elegante. Printre cele mai dezirabile articole se numără și clipul pentru suzete cu clemă, pentru că acest element esențial fermecător pentru bebeluși să nu se încurce nicăieri.

Descoperiți clipsuri practice pentru suzete, precum și pentru jucăriile de dentiție și alte jucării

Lanțurile pentru suzete sunt foarte practice, deoarece clema se atașează ușor de haine, păturică sau cărucior. Se potrivesc perfect cu suzete, dar și cu jucării de dentiție sau alte jucării. Au un design la modă, nu conțin BPA și le puteți folosi în siguranță cu bebelușii de la vârsta de nou-născut. Cu clema decorativă pentru suzete puteți transforma orice suzetă obișnuită într-un accesoriu la modă. Iar dacă te întrebi ce mic cadou să îi faci bebelușului prietenei tale, ai nimerit produsul potrivit.

Sau optează pentru un set cadou de lux pentru bebeluși.

Există și casete cadou cool, care conțin, de exemplu, un clip de suzetă cu clemă completează un set de biberoane, tetine dinamice și o suzetă. Tetinele dinamice și suzetele din silicon vor încânta orice familie de cadou, deoarece nu interferează cu reflexul de supt, cu dezvoltarea naturală a vorbirii și cu mușcătura bebelușului. Sunt fabricate fără BPA și sunt rezistente la sterilizări repetate. Un sondaj polonez realizat în rândul unui grup de 700 de mame de copii cu vârste cuprinse între 0 și 24 de luni a evidențiat popularitatea acestora. Vei vedea că suzetele dinamice vor avea succes și în cazul tău. Dar asigură-te că le fixezi cu o clemă aleasă cu grijă.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest