Nivea Men Sensitive Cooling Gel de ras pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
23,30 LEI
Livrare:

Descriere

Marca germană tradițională și populară la nivel mondial Nivea aduce pe piață o gamă largă de produse cosmetice pentru piele, corp și păr, care nu sunt testate pe animale. Cine nu cunoaște legendara cremă de piele Nivea albă ca zăpada (din 1911) și alte produse ale mărcii — loțiuni de corp, protecție solară cu factor de protecție, șervețele de curățare, lac de păr, produse pentru îngrijirea pielii mature, creme anti-rid cu coenzima Q10... și produse cosmetice pentru bărbierit Nivea Men Sensibile, datorită cărora chiar și domnii cu piele sensibilă vor avea parte de un bărbierit blând.

Nivea Men Sensitive: Bărbierit precis fără iritații

Rasul regulat nu trebuie să fie o sarcină neplăcută! Este suficient să o legați de utilizarea cosmeticelor special create pentru bărbați și a instrumentelor potrivite. Linia cosmetică Nivea Men Sensitive este fără alcool, astfel încât pielea dvs. nu se va irita sau arde după bărbierit.

Recomandări privind cosmeticele pentru bărbierit Nivea pentru pielea sensibilă a bărbaților

Cel mai solicitat este gelul Nivea Men Sensibile conținând mușețel, vitamina E și extract de hamamelis. Un alt produs important este aftershave-ul balsamul cu același nume, ale cărui substanțe naturale calmează pielea și ajută la vindecarea rănilor mici create după bărbierit. Gama Nivea Men Sensitive include, de asemenea, spume de ras, aftershave și geluri de duș pentru corp, față și păr. Prin utilizarea regulată, produsele Nivea Men Sensitive îmbunătățesc semnificativ protecția pielii masculine sensibile. Cu siguranță veți fi mulțumit de prețul accesibil.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest