Parfum de bujor

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de bujor

Flori spectaculoase de culori frumoase vă vor invita să vă apropiați cu parfumul lor delicat. Și parfumurile cu bujori funcționează la fel. Parfumul floral proaspăt devine adesea subiectul unor întrebări curioase despre ce anume te face să miroși atât de bine sau ce parfum porți. Florile de bujor pot înfrumuseța orice grădină, iar parfumurile cu aromă de bujor devin un element de bază în parfumerii. Ați incercat?

Tradițional, vindecător și plin de simbolism

Bujorii sunt o floare frumoasă cu o tradiție foarte îndelungată, cultivată de vechii chinezi timp de câteva secole î.Hr. și mult timp după aceea bujorii au fost considerați floarea națională în această țară. Și-au dovedit valoarea în medicina tradițională chineză, unde sunt folosite și astăzi ca remediu pentru diverse afecțiuni, cum ar fi durerile de cap, durerile de stomac și astmul. Simbolismul local al florilor asociază bujorii cu trăsături pozitive de caracter, cum ar fi curajul și noblețea.

Nu este surprinzător faptul că bujorii s-au răspândit în întreaga lume de-a lungul anilor și au devenit una dintre cele mai populare flori. Ele arată uimitor în buchet și sunt adesea văzute în buchetele de nuntă. De fapt, miresele cred că bujorii sunt vestitorii unei căsnicii fericite. Și le atribuim o mare rezistență. Florile tăiate pot rezista într-o vază până la o săptămână. Iar dacă vă decideți vreodată să cultivați bujori în grădina dumneavoastră, fiți pregătiți ca aceștia să vă supraviețuiască. Cu îngrijirea potrivită, bujorii vor împodobi straturile de flori până la 100 de ani.

Cum miroase parfumul de bujor?

Florile de bujor proaspăt culese pot parfuma o cameră întreagă. Iar atunci când nu sunt de sezon, oamenii le caută mirosul prin parfumuri de bujori sau lumânări parfumate. Mirosul bujorilor este în mod clar încântător. Un parfum floral proaspăt, curat și înălțător. Unele seamănă cu trandafirii, altele au nuanțe citrice, unele sunt dulci, iar altele sunt ușor picante.

Parfumierilor le place să le amestece cu alte ingrediente florale, în special cu trandafiri. Alte combinații încercate și testate includ fructe, condimente și mosc. Rezultatul e dat de parfumuri feminine unice, care pot captiva multe nasuri cu pretenții. Alegeți dintre parfumurile cu bujori!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest