Filtrați setările
Gen
Brand Categorie
Pret
-

Parfum de frezie

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de frezie

Potrivit unei teorii a creației parfumurilor, puteți găsi o adiere de frezie în aproape toate parfumurile populare. Și poate că acesta este într-adevăr ingredientul secret misterios pe care maeștrii parfumieri îl folosesc pentru a-și îmbogăți creațiile. La urma urmei, mirosul de frezie este perfect armonios cu aproape toate parfumurile pe care ți le poți imagina. Vedem adesea florile minunate de frezii în buchetele de nuntă, probabil pentru că se presupune că aceste flori simbolizează inocența, speranța și credința. Dacă vă așteptați ca parfumul dvs. să evoce sentimente similare, atunci optați neapărat pentru un parfum de frezie.

Frezia ca simbol

Freziile au ajuns în Europa din Africa. Cândva în secolul al XVIII-lea, florile lor au fermecat curțile regale din Franța și Italia, unde au decorat cu lux de amănunte grădinile palatelor locale. Epoca victoriană, cunoscută pentru obsesia sa pentru simbolismul floral, a văzut freziile ca pe un simbol al unei prietenii puternice. Din acest motiv, fetele și femeile din acea vreme erau adesea reticente în a primi aceste flori de la iubiții lor. Acestea le sugerau că persoana în cauză ar putea dori doar să fie prieteni. Este greu de spus dacă tinerii bărbați gândeau la fel, probabil că doreau doar să își mulțumească iubita cu flori frumoase.

Abia destul de târziu, în secolul XX, freziile au început să apară în parfumuri. Parfumurile de frezii au avut un succes uriaș, dar, așa cum se întâmplă, faima lor a dispărut treptat. Câțiva ani mai târziu, freziile în parfumuri păreau o relicvă. Dar apoi parfumierii au venit cu o versiune actualizată a parfumului, pe care o puteți găsi astăzi în multe parfumuri moderne.

Cum miroase parfumul de frezie?

Îți cuprinde simțurile și evocă imagini ale unui buchet proaspăt cules, sentimente de fericire și atmosfera primelor zile de primăvară. Așa miroase frezia. Frumos și la fel de insesizabil. Parfumierii nu au reușit încă să îi capteze mirosul într-un mod natural, așa că folosesc o versiune sintetică în parfumurile lor. Revigorant, floral, verde, aerisit. Se pot simți nuanțe lemnoase, picante și pudrate, iar alteori note de citrice și fructe de pădure. Cristalin, elegant și feminin, se joacă cu imaginația ta.

Frezia este adesea combinată cu lacramioara, bujorul, magnolia, în compoziția parfumului o puteți simți adesea alături de diverse fructe, mosc și note pământii. Sau poate apărea alături de alte ingrediente parfumate. Frezia este minunat de versatilă și se potrivește cu aproape orice ingredient. Rareori este vedetă, dar atunci când este, rezultatele sunt uimitoare. Alegeți dintre parfumurile preferate de frezie.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest