Parfum de magnolie

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de magnolie

Închideți ochii și imaginați-vă priveliștea uimitoare a unui drum cu magnolii în floare. Primăvara, copacii cu flori roz sunt un vestitor sigur al zilelor călduroase de vară și împodobesc din ce în ce mai multe orașe din întreaga lume cu abundența lor de flori. Dar magnoliile nu arată doar frumos, aceste flori superbe se mândresc și cu un parfum încântător care vă va ridica instantaneu moralul. Tocmai datorită acestei arome inconfundabile, parfumurile de magnolii au devenit atât de populare în ultimii ani.

Bogata (pre)istorie a frumoasei magnolii

Este posibil să fi auzit că magnoliile se numără printre cele mai vechi plante din toate timpurile. Unele fosile sugerează că acestea erau deja în floare acum 20 de milioane de ani, în timp ce alte estimări merg chiar mai departe și afirmă că este posibil ca și unii dinozauri să fi admirat magnoliile înflorite. Dar haideți să trecem la vremuri mai puțin îndepărtate. Originari din Asia și America, copacii magnifici sunt o parte foarte importantă a culturii chineze și japoneze, unde reprezintă puritatea, pacea, tandrețea și noblețea, printre altele.

Datorită parfumului lor proaspăt, dar relaxant, magnoliile sunt, de asemenea, populare în aromaterapie. Ele pot evoca o stare de calm, iar parfumul lor poate fi adesea simțit în centrele chinezești și în alte centre de wellness din întreaga lume. Uleiul esențial de magnolie conține o proporție ridicată de linalol, un agent calmant utilizat pe scară largă pentru a combate anxietatea, stresul și insomnia, precum și problemele respiratorii, tensiunea musculară și iritațiile pielii. Și cel mai bun dintre toate, mirosul de magnolie a fost îndrăgit de parfumieri renumiți timp de secole întregi.

Cum miroase parfumul de magnolie?

Parfumul floral de magnolie te va copleși de prima dată când îl vei mirosi. Este cremos și dulce, dar are o notă proaspătă de citrice. Unii oameni compară parfumul de magnolie cu mirosul de șampanie, în timp ce pentru alții miroase ca un buchet proaspăt cules din diverse flori. Parfumurile de magnolie sunt fermecătoare și foarte feminine.

Magnolia poate fi un partener perfect pentru alte ingrediente într-o compoziție de parfum. Parfumierii o combină adesea cu lămâi și bergamote pentru a-i accentua nuanțele citrice. Alte flori, cum ar fi iasomia, ylang-ylang sau neroli, pot fi, de asemenea, ingrediente care merg bine cu magnolia, iar lavanda și condimentele, cum ar fi coriandrul, sunt, de asemenea, excelente. Dar parfumul magnoliei este suficient de puternic pentru a se evidenția de unul singur. Cu el sunt create cele mai frumoase parfumuri de magnolie. Alege-l pe al tău!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest