Filtrați setările
Gen
  • Bărbaţi
  • Femei
  • Unisex
  • Copii
Categorie
Brand

Nu s-a găsit niciun rezultat.

Volum
-

Pompe de sân

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Pompe de sân

Pompele de sân sunt un mare ajutor pentru mamele care doresc să ofere copilului lor beneficiile laptelui matern, dar care, din diverse motive, nu pot sau nu doresc să alăpteze direct. Acestea permit mamei să extraga cu ușurință laptele și să își hrănească bebelușul cu biberonul, fie ocazional, fie mai frecvent, oferind comoditate, eficiență și flexibilitate. O mamă poate fi sigură că bebelușul ei primește nutrienți valoroși din laptele matern chiar și atunci când ea nu este prezentă. Cu ajutorul unei pompe de sân, vă puteți alege propriul mod de îngrijire, asigurându-vă în același timp că bebelușul dumneavoastră primește toate beneficiile celui mai bun lapte - laptele matern.

Pompa de sân - un instrument util în îngrijirea sugarului

Pompa de sân poate fi folosită pentru a constitui o rezervă de lapte matern (în congelator timp de până la 3 luni) pe care îngrijitorii o pot folosi când mama este plecată de acasă sau nu poate hrăni singură copilul. Pompa poate, de asemenea, sprijini producția de lapte matern sau poate ușura excesul de lapte. De asemenea, îi va oferi mamei feritul de priviri atunci când se hrănește în public, unde pur și simplu îi oferă bebelușului laptele dintr-un biberon. Și este, de asemenea, un instrument binevenit pentru dificultățile de prindere la sân sau de poziționare în timpul alăptării. Caracteristicile pompelor de sân pentru bebeluși variază în funcție de model, dar de obicei includ intensitatea de aspirare reglabilă, posibilitatea de a comuta între modurile de stimulare și de aspirare, curățarea și igiena ușoară și funcționarea cu zgomot redus.

Explorați diferitele tipuri de pompe de sân pentru bebeluși

Pompele de sân manuale sunt acționate manual și au, de obicei, un design simplu. Mama strânge mânerul pompei pentru a crea un vid care extrage laptele. Pompele de sân manuale sunt abordabile și ușor de transportat, deci ideale pentru utilizare ocazională sau pentru călătorii.

Pompele de sân electrice sunt acționate electric și oferă un nivel mai ridicat de automatizare și confort. Acestea au viteze reglabile și moduri de pompare care permit mamelor să adapteze procesul de pompare la nevoile lor curente. Eficiența și viteza mai mari le fac potrivite pentru mamele care doresc să extragă lapte in mod regulat.

Există, de asemenea, pompe de sân duble, concepute pentru a pompa mai rapid de la ambii sâni în același timp. Acestea sunt apreciate în special de mamele care trebuie să pompeze mai mult lapte** sau care au gemeni.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest