Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand Gama
Pret
-
Volum
-
În funcție de vârstă

Scutece din pânză

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Scutece din pânză

Scutecele textile sunt indispensabile în îngrijirea pielii sensibile a bebelușilor inclusiv în secolul XXI. Fiecare bebeluș are nevoie în trusa sa de un set de scutece din pânză moi, ușoare și aerisite! Astăzi le puteți cumpăra în diferite tipuri, culori și modele.

Scutece din muselină - lux pentru micii tăi îngerași

Muselina de bumbac din care sunt confecționate scutecele moderne este excelentă pentru bebelușul tău încă de la început. Puteți să le folosiți ca scutece, ca diferite șervețele, dar și ca pernuțe sau păturică atunci când alăptați. Scutecele textile sunt pur și simplu multifuncționale și se vor adapta întotdeauna la nevoile dvs. Copilul tău se va simți literalmente ca și cum ar sta în bumbac în ele.

Desigur, există mult mai multe opțiuni în gama de scutece textile - de exemplu, scutece din bambus sau scutece în formă de dreptunghiuri care se introduc în scutece speciale pentru bebeluși. Există, de asemenea, scutece de pânză cu velcro, cu dimensiuni reglabile pentru nou-născuți și copii mici.

Scutecele din material textil sunt practice, ecologice - și moderne

În ultima vreme, tot mai mulți părinți își schimbă din nou bebelușii cu scutece din material textil. Motivele sunt în principal ecologice, dar și economice și de sănătate. Scutecele din material textil sunt prietenoase cu mediul, deoarece nu creează la fel de multe deșeuri ca scutecele de unică folosință. În plus, sunt mai economice pentru că pot fi spălate și refolosite. Un alt motiv pentru a prefera scutecele din materiale textile poate fi sănătatea bebelușului, deoarece acestea sunt fabricate din materiale naturale și nu conțin substanțe chimice comune în scutecele de unică folosință. Ele sunt mai moi și mai plăcute la atingere decât scutecele de unică folosință și nu prezintă risc de reacții alergice.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest