Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Suzete

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Suzete

Suzeta este ca un mic magician care aduce un sentiment de calm, confort și siguranță bebelușului. Atunci când micuțul tău se simte irascibil sau plângăcios, dă-i o suzetă și se va calma ca prin minune. De asemenea, aspirația blândă a suzetei ajută bebelușul să adoarmă, astfel încât și voi ca părinții să vă puteți bucura de un somn liniștit. Acest lucru mic și uimitor susține și o funcție digestivă corectă, astfel încât poate preveni și durerile provocate de colici la bebeluși.

Tipuri de suzete pentru bebeluși

Există mai multe tipuri de suzete pentru bebeluși. Suzeta clasică este simplă, dar eficientă. Respectă siguranța și confortul bebelușului și este disponibilă în diferite forme și mărimi pentru a se potrivi nevoilor actuale ale copilului tău. Suzeta ortodontică este special concepută pentru a sprijini buna dezvoltare a maxilarului și a dinților. Forma sa ingenioasă se adaptează la cavitatea bucală și protejează poziția corectă a dinților. Liderul pieței în această secție este suzeta dinamică din silicon care nu interferează cu reflexul de supt, cu dezvoltarea naturală a vorbirii și a mușcăturii copilului. Suzetele moderne nu conțin BPA și sunt rezistente la sterilizarea repetată.

Doriți o suzetă creativă sau un set cadou?

În multitudinea de oferte care pot fi găsite astăzi, suzeta iluminată s-ar putea să vă atragă atenția. Aceasta dispune de o mică lumină care îi ajută pe părinți să o găsească chiar și pe întuneric. Ea acționează ca o lanternă magică care luminează calea spre bunăstare și mulțumire. Iar pentru părinții care doresc să ofere copilului lor un pic mai mult stil și personalitate, pot alege așa-numitele suzete creative. Diferitele modele, culori și inscripții adaugă un plus de originalitate. De asemenea, suzetele sunt incluse și în seturile cadou cu biberoane și tetine. Acestea facilitează începutul unei noi ere de viață cu suzete bine alese!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest