Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Veselă

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Veselă

A venit momentul ca bebelusul vostru sa se hraneasca singur? Atunci tacâmurile pentru copii va vor fi de mare ajutor. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori vesele și cu o mulțime de elemente de siguranță. Și pentru că știm că uneori copiii pot fi neindemanatici, aceste tacamuri sunt special concepute pentru a fi rezistente și ușor de curățat. Copiii vor adora aceste tacamuri distractive la ora mesei și se vor simți mai mari și mai importanți cu farfurii asemănătoare celor adulți.

Ce fel de tacamuri preferati?

Gama de tacamuri pentru copii este una foarte variată. Inspirati-va din gama noastră actuală. De exemplu, puteți alege recipiente pentru lapte praf, farfurii din silicon cu ventuză, set de linguri, recipiente cu capac pentru depozitarea laptelui sau a alimentelor, termos pentru alimente sau set de boluri, farfurii și ceascute. Vesela pentru copii poate fi si un cadou perfect dacă mergeți în vizită la o familie cu un bebeluș sau un copil mic.

Respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare și de întreținere a tacamurilor pentru bebeluși

Tacamurile speciale pentru bebeluși pot fi, de obicei, introduse în cuptorul cu microunde și în mașina de spălat vase, nu conțin BPA și sunt special concepute pentru copii cu vârsta de 6 luni și mai mari. Adesea producatorii folosesc materiale reciclate, fără a face, bineînțeles, compromisuri în ceea ce privește siguranța privind sănătatea. Cu toate acestea, verificați întotdeauna instrucțiunile de utilizare specificate pe fiecare model. De exemplu, termosul pentru bebeluși va servi doar copiilor începând cu 12 luni. Este fabricat din oțel inoxidabil alimentar, care nu absoarbe mirosurile sau gusturile, nu interacționează cu substanțele alimentare, dar nu poate fi introdus în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest