Chanel Coco Mademoiselle Spray de păr pentru femei 35 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 18220)
312,10 LEI
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumul gamei de femei Chanel Coco Mademoiselle este senzual oriental cu o personalitate puternică și totuși surprinzător de proaspătă. Este parfumul femeilor îndrăznețe și libere, sexy.

Inspirația pentru compozițiaCoco Mademoiselle a fost personalul fascinantGabrielly Chanel. Acest parfum fermecător reflectă o femeie inteligentă independentă care sparge regulile pentru a vă crea propriul stil. Este un portret al unei femei gata să-şi modeleze cu îndrăzneală propriul destin.

În Chanel Coco Mademoiselle apă de parfum, prospețimea strălucitoare a portocalelor trezește instantaneu simțurile. Puritatea și senzualitatea dezvăluie nota clară a iasomiei și a trandafirului. Apoi, sunt dezvăluite notele de bază de patchouli și vetiver, care dau parfumului un aer de eleganță sofisticat.

Apa de toaletă este ca un sărut floral oriental proaspăt și aerisit. Tonurile de vârf din grapefruit sicilian adaugă o prospețime intensă. Acestea sunt urmate de o inimă florală delicată, în care petalele de trandafir și iasomie se combină și se termină cu tonuri de fructe de lychee. Tonurile de bază rafinate adaugă parfumului unicitate și senzualitate. *

Pur și simplu aplicați Chanel Coco Mademoiselle apa de parfum și de toaletă direct pe piele sau pe haine. Pentru a reîmprospăta parfumul în timpul zilei, aveți la dispoziție un set practic „Twist and Spray”, pe care îl puteți lua cu dvs. oriunde. Bucurați-vă de un ritual complet cu gelurile de duș și cosmeticele din această serie și bucurați-vă de parfumul dvs. preferat de lux pe tot parcursul zilei.

Arată curaj și dedicație, fii unică și independentă, cu parfumul Chanel Coco Mademoiselle poți să faci primul pas.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest