Hermes Un Jardin Sur Le Toit Apă de toaletă 100 ml

În stoc   |  (ID: 19671)
406,20 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Hermes Un Jardin Sur Le Toit provine dintr-o serie de mirosuri inspirate de frumusețea și varietatea grădinilor franceze. De data aceasta trandafiri și magnolii înfloresc în grădina romantică de acoperiș parizian, creând un cadru magic pentru prospețimea verdeață de iarbă și tonuri de fructe. Un cocktail excepțional și captivant de parfumuri sub numele de Un Jardin Sur Le Toit a fost amestecat de parfumierul experimentat Jean-Claude Ellena pentru legendarul brand Hermes din 2011.

parfumul de iarbă proaspăt tăiată

Un Jardin Sur Le Toit Parfumul creează esențe ierboase, mere și pere cu note spumante de trandafiri și magnolie condimentate cu rozmarin. Și ce fel de parfum Un Jardin Sur Le Toit*? „Pentru mine este un favorit clar și cel mai bun miros de iarbă pe care l-am încercat vreodată”, spune unul dintre utilizatori. „Un parfum neobișnuit pentru vară, miroase de iarbă proaspăt tăiată și pere”, adaugă doamna Barbara. „Îmi place parfumul mai dulce, dar acesta este cu adevărat frumos, pentru mine un ferrari printre trunchiuri” * adaugă doamna Iva.

Brandul de parfumuri Hermes

Celebrul brand francez de familie Hermes a fost înființat deja în prima jumătate a secolului al XIX-lea. Logo-ul său, care seamănă cu o plimbare dublă cu un călăreț, amintește de fostul sortiment — accesorii ecvestre. Brandul Hermes este cunoscut astăzi pentru eșarfele sale clasice de mătase și genți de mână, îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, ceasuri, ochelari, bijuterii, decorațiuni interioare și parfumuri irezistibile. În seria lor „grădină”, eu apă de toaletă Hermes Un Jardin Sur Le Toit**.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest