Max Factor Colour Elixir

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre produse Max Factor Colour Elixir

Max Factor este un brand de renume mondial de cosmetice pentru machiaj folosit atât de make-up artiști pentru machiajul vedetelor de la Hollywood, cât și de mii de femei în frumusețea lor zilnică. De la rimel la machiaj, de la farduri de ochi la luciu de buze, Max Factor oferă de generații întregi produse de machiaj oricui este interesat. Subliniază-ți și tu farmecul cu ele!

Max Factor Colour Elixir: Culori bogate pentru buzele tale

În gama Max Factor Color Elixir veți găsi produse de machiaj modern în culori intense — rujuri, contururi, creioane și luciuri de buze. Produsele de machiaj Max Factor Colour Elixir vă vor hrăni buzele, le vor proteja de influențele negative și vă vor lumina întreaga față. Indiferent de produsul pe care îl alegeți, buzele dvs. vor arăta întotdeauna perfecte.

Recomandări despre faimosul ruj Colour Elixir și alte produse de machiaj

Cele mai bine vândute sunt rujurile Max Factor Colour Elixir, disponibile într-o varietate de nuanțe — de ex. *Cherry Kiss, Angel Pink, English Rose, Intensely Coral*…Rujul Colour Elixir evidențiază partea cea mai sensibilă a feței, va conferi buzelor o culoare plină și sănătoasă, lăsându-le netede și delicate. Cu creionul contur de buze Max Factor Colour Elixir, veți obține o gamă compactă pentru buze, iar luciul Gloss le dă strălucire. „Preț bun, calitate și satisfacție 100%”, *** spune una dintre recenzii. Vă veți convinge că machiajul cu produsele mărcii Max Factor va fi grozav

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest