Max Factor

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Max Factor

Max Factor este o companie de cosmetice de renume mondial, cunoscută pentru produsele de înfrumusețare care sunt folosite de artiștii profesioniști pentru a sublima aspectul vedetelor hollywoodiene și sunt de asemenea folosite de femei din întreaga lume pentru machiajul zilnic.

Marca Max Factor a fost înființată în 1909 de evreul polonez Max Factor (Maksymilian Faktorowicz) din Los Angeles. La bază, acest antreprenor de origine poloneză s-a specializat în peruci și produse de machiaj pentru teatru, iar explozia cinematografiei a jucat un rol crucial în dezvoltarea afacerii sale. În perioada „Epoca de Aur a Hollywoodului”, vedetele industriei cinematografice au iubit doar un singur brand de produse cosmetice - Max Factor. Max Factor a fost cunoscut si de cele mai faimoase personalități iconice din acea vreme, cum ar fi Ava Gardner, Jean Harlow sau Marlene Dietrich, dar a considerat că glamourul și frumusețea ar trebui să fie la îndemâna tuturor femeilor.

Max Factor s-a născut în Rusia (în prezent Polonia). În 1914, a emigrat în America și s-a mutat în Los Angeles pentru a se apropia de industria cinematografică în plină expansiune. Reputația și expertiza lui Max Factor s-au răspândit rapid și foarte curând a colaborat cu vedete de film de la Hollywood. A lucrat cu propriile sale produse cosmetice care au creat machiajul fermecător și realist pe ecran. În 1916, a început să vândă farduri de pleoape și creioane pentru sprâncene. Aceasta a fost prima dată când aceste produse devin disponibile în afara industriei cinematografice. Patru ani mai târziu, el a introdus o gamă largă de produse de înfrumusețare numite „fond de ten” - acest termen a fost folosit de Max Factor pentru prima dată.

Tehnicile de machiaj și cosmeticele Max Factor create pentru industria filmului și pentru clienții săi de la Hollywood i-au câștigat Oscarul. Dar filozofia ei principală a fost aceea că fiecare femeie poate fi incredibil de frumoasă folosind machiaj, instrumente și tehnici de machiaj adecvate.

De la mascara la fond de ten, de la fard de ochi la luciu de buze - Max Factor încă aduce instrumente de machiaj artistic în mâinile fiecărei femei și le permite femeilor să își evidențieze farmecul în fiecare zi.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest