Parfum pudrat

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum pudrat

Elegante, feminine, delicate... parfumurile pudrate sunt o alegere clasică pe care femeile o iubesc de zeci de ani. Poate pentru că au o tradiție destul de îndelungată, unele persoane le consideră demodate și învechite. Nici că se pot înșela mai mult. Popularitatea parfumurilor pudrate moderne a crescut vertiginos în ultimii ani. Potrivit unor studii, notele pudrate pot îmbunătăți starea de spirit, pot evoca amintiri plăcute din copilărie și vă pot face să vă simțiți în siguranță. Dacă nu ești prea pasionată de mirosul înțepător al parfumurilor citrice sau aromatice, atunci parfumurile sofisticate cu note pudrate sunt alegerea perfectă pentru tine.

Parfumul tău pudrat preferat

Pudrele de față și de corp obișnuiau să fie un must-have în trusa de frumusețe. Unul dintre cele mai vechi secrete de înfrumusețare este legendara pudră de orez, care era iubită de multe femei, în special de gheișele japoneze. Când această pudră populară a ajuns în Europa, femeile nobile bogate au adăugat în pudră parfumuri florale, inclusiv iris. Astăzi, această floare este una dintre notele cheie în parfumurile pudrate.

După cum probabil ați ghicit, parfumurile pudrate nu conțin pudră în sine. Pentru o impresie unică de pudră, parfumierii adaugă irisul menționat mai sus în compozițiile lor de parfum, precum și violete, trandafiri, lavandă, mosc și vanilie. Iar parfumurile moderne din zilele noastre se bazează în mare măsură pe notele sintetice de pudră.

Cum miros parfumurile pudrate?

Parfumurile pudrate vă vor surprinde prin blândețea și tandrețea lor, prin armonia perfectă a ingredientelor parfumate. Sunt suficient de elegante pentru ocazii speciale, adesea purtate de mirese în ziua nunții lor, și totuși pot fi ușoare și proaspete, perfecte pentru uzul zilnic.  

Notele pudrate ies în evidență în parfumurile lemnoase și moscate, dau profunzime parfumurilor florale și fructate și îndulcesc aromele intense de vanilie, chihlimbar și patchouli în cele orientale. Parfumurile pudrate dulci și senzuale te vor cuceri cu ușurință, alege dintre cele mai populare parfumuri pudrate!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest