Livrare gratuită peste 79 de LEI la comenzi din L´Oréal Paris, Mixa, Garnier sau Maybelline.

Chloé

Primiți o geantă pentru cosmetice CADOU la fiecare comandă de produse Chloé. Nu ratați noua apă de parfum de lux Chloé Nomade Naturelle. Un parfum însorit, captivant, având la bază eleganța atemporală a iasomiei.

Promoția este valabilă în perioada 27 aprilie (8:00) până la 10 mai 2022 (23:59) sau până la epuizarea stocurilor. Cadoul poate fi obținut doar plasând online o comandă pe www.parfimo.ro.


TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Chloé

Chloé este un brand care a fost creat în 1952 la Paris, într-o perioada de declin, a adus puțină prospețime și a zguduit convenții. Când ne gândim la începutul mărcii Chloé, ne vine în minte numele celebrului Karl Lagerfeld, care a fost directorul artistic al companiei în anii 60 și 70. Hainele de lux create de Chloé i-au îmbrăcat pe Brigitte Bardot, Jackie Onassis sau Grace Kelly. Brandul și-a pierdut o parte din popularitate, dar în 2008 a lansat un parfum floral oriental numit Chloé care a devenit rapid unul dintre cele mai vândute parfumuri de pe piață. În 2012, Chloé a creat o nouă linie de parfumuri cu colecția ei See by Chloé, care oferă noi parfumuri și aduce un suflu de aer proaspăt acestui celebru brand francez de lux.

Transport:
Plată:
Certificate: