Filtrați setările

Perii faciale

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Perii faciale

Bucurați-vă de o perie eficientă de curățare a pielii! Cu ea puteți adăuga perfect produse cosmetice pentru curățarea pielii — peeling-uri, geluri de curățare, creme, loțiuni, săpunuri, spumă și apă micelară. Cu ajutorul unei perii de curățare, veți obține o curățare a pielii ca într-un salon de înfrumusețare. Acest instrument inteligentelimină celulele moarte ale pielii, machiajul și murdăria profundă. Pielea ta va fi radiantă, tânără și, cel mai important, sănătoasă.

Cum se utilizează o perie de curățare a pielii

Pe piață există perii de curățare cu cap vibrator oscilant sau perii sonice care folosesc impulsuri sonice pentru curățarea temeinică a pielii. Unul dintre cele mai bune branduri care produc perii de curățare a feței este Clinique. Cosmetologii recomandă utilizarea periilor de curățare la domiciliude două ori pe săptămână timp de două minute, după o curățare de bază a pielii cu un produs cosmetic adecvat. Dacă aveți piele foarte sensibilă sau puternic afectată de acnee, nu trebuie să utilizați o perie de curățare, eventual doar un model cu peri fini.

Cum să aveți grijă de acest instrument cosmetic

Capul periei de curățare trebuie dezinfectat după utilizare, uscat departe de baia umedă și înlocuit aproximativ o dată la un sfert de an. Deoarece puteți avea un număr mai mare de capete pentru un singur dispozitiv, peria de curățare a pielii este o investiție bună pentru o casă locuită de mai multe femei. Și știți că și bărbaților le-au plăcut acest ajutor cosmetic? După curățarea cu o perie, au o circulație mai bună și le crește mai repede barba.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest