AHAVA Clear Time To Clear Demachiant de ochi pentru femei

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
62,40 LEI
Livrare:

Descriere

Descoperiți efectele uimitoare ale Mării Moarte cu AHAVA! Produse cosmetice unice pentru piele și corp datorită mineralelor din Marea Moartă și extractelor naturale reface pielea din interior și îi redă un aspect proaspăt, sănătos și vital. Cosmeticele AHAVA reunesc armonia perfectă a naturii și a științei și aduc toate beneficiile nămolului de la Marea Moartă, cu milioane de clienți mulțumiți în întreaga lume. Deveniți unul dintre ei și obțineți o piele tânără de vis a feței și a corpului.

Nămolul benefic de la Marea Moartă

Totul a început în 1988. Ziva Gilad a observat că mulți turiști iau nămol din Marea Moartă pentru îngrijirea ulterioară a pielii la domiciliu. Ea a înființat un stand și a început să ofere turiștilor peeling pentru corp cu nămol de la Marea Moartă. Succesul fără precedent a dus la înființarea mărcii AHAVA, care a angajat o echipă de oameni de știință entuziaști interesați de natură și îngrijire corporală. Ei au descoperit că nămolul din Marea Moartă conține o mulțime de minerale pentru curățarea profundă și stimularea pielii și au dezvoltat substanța revoluționară Osmoter™, pe care o puteți găsi astăzi în toate produsele mărcii AHAVA. Este un cocktail unic științific de minerale din Marea Moartă pentru hidratarea perfectă și hrănirea pielii.

AHAVA

Astăzi gama de produse AHAVA cuprinde o varietate uimitoare de produse cosmetice pentru femei și bărbați, toate tipurile de piele și toate vârstele. Cremele și măștile de față, loțiunile de corp și cremele, precum și cosmeticele pentru păr AHAVA se bazează pe o combinație armonioasă între natură și știință și conține, de obicei, minerale din Marea Moartă și extracte de plante eficiente, care nu doar îngrijesc pielea, ci o și „învață” să aibă grijă de sine. Cosmeticele AHAVA au o tolerabilitate excelentă, așa că experții o recomandă chiar și pentru pielea sensibilă. Spre deosebire de brandurile cosmetice convenționale, nu conține parabeni, SLS, ftalați sau alte componente controversate, a fost întotdeauna mândră să poarte eticheta VEGAN și nu testează produsele sale pe animale. Descoperă secretele Mării Moarte cu produsele cosmetice AHAVA!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest