Astrid Vitamin C Duo Set Set cadou Cremă de zi pentru față Vitamin C Day Cream 50 ml + cremă de noapte pentru față Vitamin C Night Cream 50 ml

Descriere

Vă întrebați care este unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice din Cehia? Brandul Astrid , a cărei poveste a început să fie scrisă de mai bine de 150 de ani. Rădăcinile brandului datează din anul 1847, pe când un tânăr om de afaceri pe numele său František Procházka a deschis un magazin și o mică fabrică de săpunuri în Praga. Tot odată el produs primele săpunuri. Datorită colaborări sale cu producătorii francezi de esențe, pe lângă săpunuri, a mai creat și alte produse cosmetice. În anul 1960, brandul Astrid a început să colaboreze cu branduri renumite la nivel mondial, precum Dior, Schwarzkopf și Beiersdorf.

Astrid: produse cosmetice cehești

În prezent, brandul Astrid oferă în continuare produse cosmetice bazate pe ingrediente moderne, menite să îngrijească tenul, părul și corpul. Gama brandului este împărțită în sortimente cum ar fi, îngrijirea pielii, îngrijirea corpului, protecție solară, styling-ul părului și produse cosmetice pentru bărbați. Printre produsele preferate ale clienților sunt cremele de zi și de noapte sau variantele cu protecție solară.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest