Filtrați setările
Gen
Brand Gama
Pret
-
Volum
-

Pedichiură

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Pedichiură

Îngrijirea piciorului numită pedichiură este, din păcate, adesea neglijată. Dar ascunderea călcâielor tocite, bătăturilor și unghiile de la picioare încarnate în șosete nu are sens — reprezintă un risc pentru sănătate pentru viitor. Față de pedichiura profesională în salon, pedichiura poate fi efectuată cu succes chiar și acasă, cu ajutorul unor produse cosmetice speciale, dispozitive la îndemână și gadget-uri. Este necesar să eliminați definitiv problema călcâielor uscate de exemplu cu piatra ponce, să hidratați picioarele și să tăiați unghiile drept. Când este vară și sandalele vă vor întreba ce ați făcut pentru picioarele dvs. restul anului, veți fi bine și bucuroase să vă expuneți picioarele catifelate.

Pedichiura acasă — un accesoriu necesar pentru pedichiură

În domeniul îngrijirii și înfrumusețării picioarelor, propunem creme, măști, preparate sau dispozitive pentru îndepărtarea pielii dure și a produselor destinate decorării unghiilor. Răsfățați-vă la baie cu un peeling al picioarelor, bucurați-vă de emoliere și ritualul masajului, precum și de aspectul atractiv al unghiilor. Lăsați-vă picioarele să iasă în evidență cu pedichiura de acasă!

Sfaturi privind îngrijirea cosmetică și instrumentală a piciorului

Cosmetica dorită pentru pedichiură este reprezentată de măşti hidratante şi şosete pentru picioare ale mărcii britanice Xpel (cu preţuri excepţional de avantajoase) sau spray-ul pentru picioare Adidas. Dispozitivul de îndepărtare a pielii Silk'n Micro Pedi s-a dovedit, de asemenea, că înmoaie pielea uscată, aspră și întărită de pe tălpi. Reprezintă o soluție mai rapidă, mai strictă și mai sigură decât racletele metalice. Un ajutor pentru pedichiură la îndemână este, de asemenea, separatorul de degete spumă Sefiros Foam Toe Separator. „Vrăjitorul unghiilor“ este practic marca tradițională americană Sally Hansen.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest