Obțineți transport gratuit la comenzile din brandul Bourjois !

Biotherm Homme Aquapower 72h Gel-Cream Cremă gel pentru bărbați

Descriere

Marca Biotherm oferă produse de îngrijire a feței și a corpului pe baza efectelor vindecătoare ale apei termale și a altor ingrediente naturale.

În anii ’50, dr. Jos Jullien a observat prezența unei anumite substanțe pe suprafața apelor termale și a descoperit că apa termală și planctonul termic au efecte regenerative importante asupra pielii. La scurt timp după această descoperire, a cunoscut-o pe o tânără esteticiană monegască Jeanine Marissal. Împreună, au confirmat potențialul pozitiv al componentelor apei termale pe piele și au încorporat aceste ingrediente în îngrijire. Și așa a luat naștere brandul Biotherm.

Astăzi, marca Biotherm include zeci de produse cosmetice care, datorită efectelor apei termale și a altor ingrediente naturale, hidratează, împrospătează, reduc imperfecțiunile și semnele îmbătrânirii pielii, elimină celulita și protejează pielea împotriva soarelui. Datorită îngrijirii complete Biotherm, pielea este înfrumusețată, întinerită și radiantă.

Biotherm oferă, de asemenea, parfumuri ușoare și răcoritoare. Parfumurile Biotherm sunt subtile, dar și suculente și pline de optimism. Aceste voaluri de corp îți stimulează mintea și aduc prospețimea. Biotherm a introdus primul parfum de corp în 1997, a fost parfumul energetic al citricelor numit Eau Vitaminée. Brandul Biotherm se gândește și la bărbați, probabil cel mai cunoscut parfum pentru bărbați Biotherm Homme Force a fost lansat în 2010.

Descoperiți puterea apei termale în cosmetice Biotherm la fel ca multe celebrități cum ar fi celebrul fotbalist și pictograma modei David Beckham sau modelul Christy Turlington.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Tökéletes

  • Hatásos, nem zsírosodik a böröd töle, bámrennyit felviszel, nem fénylik, selymes tapintású
  • Nem hiszem, hogy van
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest