Bruno Banani Daring Woman Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Bruno Banani Daring din 2018 invită femeile contemporane să fie încrezătoare, sexy, capricios și jucăuș. Care, la urma urmei, generația născută la începutul mileniului, insistând asupra echilibrului dintre muncă și distracție, se întâlnește de obicei fără probleme. Parfumul flor-fructat îmbogățit cu lemn rar și mosc a fost creat folosind o tehnologie specială care îi permite să fie reactivat de căldura corpului** și, astfel, să dureze mai mult pe piele.

Combinație proaspătă de bergamotă și flori de portocal

Parfum feminin Bruno Banani Daring începe cu o explozie de fructe care oferă bergamotă intens, măr verde și piersici. În centrul parfumului este cea mai distinctivă floare de portocal romantică, lemn de cedru cald și trandafir regal. În stratul de bază, veți simți mosc afrodisiac, benzoină și lemn de santal. Parfumul femeii indraznete intr-un frumos flacon de auriu-roz este conceput special pentru zilele de primavara si vara.

Parfum pentru tinerele femei care pot inspira

Bruno Banani Daring apa de toaleta este un parfum feminin modern, incarcat de energie si optimism. Acesta excelează în stil pur și completează perfect tinuta unei doamne curajoase sau a unei tinere doamne care este în mod natural fermecătoare și nu vrea să arate sofisticată. O femeie asociată cu acest parfum prețuiește frumusețea ei interioară și cu siguranță nu o arată sfidător. Şi de aceea e foarte atractivă pentru bărbaţi. Intra intr-o lume care asteapta cu nerabdare ideile tale inspiratoare cu o sticla jucaus de lunga durata indraznete Woman Apa au.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest