Bvlgari Black Apă de toaletă unisex

Descrierea produsului

Bvlgari Black Eau de Toilette este un parfum pentru bărbați care este potrivit și pentru femei. Bvlgari Black este un parfum cald, plin de note nepublicate. Este o combinație irezistibilă de vanilie, lemn dulce, ceai Lapsang Souchong, gumă, rășină, ambra și note de fum, care domină mirosul. Destinat unui barbat contemporan, el sărbătorește plăcerea și libertatea de exprimare.

Bvlgari Black, un parfum urban

Parfumul Bvlgari Black este un parfum urban hotărât, care evocă viața și emoția celor mai mari orașe din lume. Reamintește de străzile dinamice, soarele de vară din oraș, dar și de calmul unui moment petrecut alături de prieteni la un ceai într-un mic restaurant frumos sau un moment romantic alături de persoana pe care o iubești. Parfumurile prestigioase Bvlgari au intrat pe piețele mondiale în 1993. Parfumul Bvlgari Black a fost creat de Annick Menardo în 1998, este prezentat într-o sticlă neagră cu linii curate, reflectând aspectul minimalist.

Un parfum pentru el și pentru ea

O sticlă pentru doi? Economisiți spațiu în baie și păstrați un pic din mirosul partenerului dvs. Parfumurile androgine ne intoxică cu mirosuri atipice. Adesea, ele se învârt de obicei în jurul parfumurilor proaspete, picante și lemnoase, care sunt într-o simbioză perfectă. Majoritatea producătorilor de parfumuri urmează tendințele modei androgine, oferă o selecție largă de parfumuri mixte și respectă diversitatea culturală și socială.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: