Catrice One Step Skin Perfector Matt Makeup Bază de machiaj pentru femei

Descriere

Cunoașteți cosmeticele decorative Catrice? Brandul german a fost înființat recent, iar de atunci a devenit tot mai popular. De câteva ori pe an, prezintă produse noi pe piață, precum și ediții limitate dedicate ultimelor tendințe din lumea modei. Principalul obiectiv al companiei este dezvoltarea și crearea de produse decorative, care să combine perfect calitatea superioară și prețul rezonabil. Brandul Catrice își caută inspirația pe podiumurile și străzile marilor orașe din lumea modei. Sunt atenți la fiecare prezentare, și nu ratează nici cel mai mic detaliu. Apoi toate detaliile sunt proiectate în farduri de pleoape, pudre, corectoare, rujuri și alte produse de machiaj pe care le puteți achiziționa la prețuri irezistibil de mici.

Catrice și pasiunea lor pentru machiaj

Succesul vine, de obicei, de la oameni curajoși cu viziuni clare, iar povestea brandului Catrice nu este o excepție. Fondatoarea brandului Christina Oster-Daum a vrut să creeze un brand cu produse cosmetice ale căror prețuri vor fi accesibile pentru fiecare femeie. Acesta a fost înființat în anul 2004 în Germania, și este un must-have pentru toate femeile. Pentru Catrice, prioritatea numărul unu este calitatea. Toate produsele sunt create din componente de înaltă calitate, cu formule inovatoare, texturi lejere și ambalaje de clasă înaltă, iar poate cel mai important aspect este că nu sunt testate pe animale.

Legendarele fonduri de ten Catrice și alte produse cosmetice decorative

Cosmeticele Catrice întruchipează bucuria pură a vieții, iar nuanțele variate oferă oportunitatea ideală de a experimentă fel și fel de look-uri. Printre produsele emblematice ale acestui brand german enumerăm fondul de ten, corectorul, baza pentru machiaj și iluminatorul. Desigur, în gama brandului veți găsi și produse cosmetice pentru ochi, buze și unghii, cum ar fi mascara, farduri de pleoape, rujuri, lacuri de unghii, și multe alte produse populare care merită încercate. Cu siguranță vă veți îndrăgosti de produsele Catrice.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest