Chanel Cristalle Apă de parfum pentru femei

Descrierea produsului

Parfumul pentru femei Chanel Cristalle evocă roua dimineții și dezvăluie dragostea lui Gabrielle Chanel pentru viața în aer liber. Proaspăt și ușor, parfumul Cristalle este un floral proaspăt care oferă o senzație de prospețime și spontaneitate. Numele Cristalle evocă transparența și puritatea parfumului. Sticla sa pătrată este inchisa de un capac negru. Cristalle se definește ca o promisiune pentru tinerețe și uimește prin prospețimea, dar și prin ușurința sa.

Compoziția vie și ușoară a parfumului Chanel Cristalle se deschide cu note energice și dinamice de lămâie și bergamotă siciliană. Verde și înflorită, inima se dezvoltă datorită unirii armonioase dintre esențele de iasomie, narcisa, zambila și caprifoi. Apoi parfumul evoluează treptat spre un fundal foarte rafinat de paciuli, mușchi de stejar și vetiver.

Descoperă apa de parfum Chanel Cristalle care simbolizează frumusețea și tinerețea eternă a femeii. Cristalle a fost revizuit de parfumierul Jacques Polge în 1993. Alchimia compoziției sale conferă parfumului său o excelentă reținere pe parcursul zilei.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: