Cadou paleta Gabriella Salvete Yes, I Do! You Are My Everything la comenzi din brandul Gabriella Salvete de peste 60 LEI.

Christian Dior Hypnotic Poison Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de parfum atractivă și misterioasă Christian Dior Hypnotic Poison vă va atrage ca un măr interzis de care vă temeți și doriți să îl gustați. Parfumul lansat în 2014 conține o poțiune magică atemporală, care va fi o experiență intensă pentru tine. Fiti curajoase și incercati o aromă puternică condimentată de floricu o atingere puternică a Orientului pe care o veți iubi cu siguranță.

Hypnotic Poison apa de parfum imbina ingrediente perfect naturale si profunde pure care dau intensitatea si puterea parfumului. În introducere veți găsi o combinație gastronomică de migdale amare și lemn dulce, care se imbina iasomia arabă si florile de portocal. Partea luxoasă îmbătătoare a parfumului este completată de o combinație de boabe tonka și vanilie în cele din urmă note.

Christian Dior Hypnotic Poison este un parfum dulce și intoxicant, distinctiv și cald, care va fi cel mai potrivit cadou în sezonul de iarnă umed. Parfumul este destinat unei femei determinate, independente și puternice care își urmărește obiectivele. Acesta conține ingrediente senzuale și sexy care vă vor mângâia ego-ul și vă vor face să vă simțiți ca o regină.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.