Collistar Pure Actives (Attivi Puri) Vitamin C + Alpha-Arbutin Ser facial pentru femei

În stoc   |  (ID: )
103,95 LEI
Livrare:

Descriere

Marca italiană Collistar se concentrează din 1983 pe îngrijirea cosmetică specială necesară utilizatorilor cu probleme de sensibilitate la nivelul pielii. Aceasta a dezvoltat produse excelente pentru piele, corp, cosmetice pentru păr, machiaj și deodorante. Crema Nourishing Supermoisturizing Compact Cream este chiar expusă la Muzeului Național de Știință și Tehnologie al lui Leonardo da Vinci din Milano. Încercați marca cu realizări care vorbesc de la sine!

Collistar Pure Actives: Cosmetice eficiente anti-aging

În linia Collistar Pure Active există o tehnologie cosmetică concentrată care poate menține pielea mai tânără. Veți găsi serul popular de lifting, gel de ochi, cremă de tonifiere a pielii, capsule anti-celulită și vergeturi, masca de colagen împotriva ridurilor, îngrijirea bustului, cosmetice avansate pentru păr, casete cadou reprezentative și alte produse. Argumentul pentru alegerea cosmeticelor eficiente Collistar Pure Actives este, de asemenea, prețul accesibil.

Produs TOP: Ser lifting cu Acid hialuronic

Din linia cosmetică Collistar Pure Active, clienții noștri au iubit cel mai mult serul concentrat de lifting cu Acid hialuronic pentru o piele fără cusur și vizibil întărită. Acesta conține acid hialuronic, care hidratează pielea feței, gâtului și decolteului pentru o lungă perioadă de timp, reducând astfel ridurile și liniile fine în aceste zone sensibile. Cu siguranță veți aprecia cei 30 ml de ser cu o putere incredibilă în fiecare picătură, nu trebuie să dați mii de lei, ci doar câteva sute.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest